top of page
tremar-banner.jpg

Vihertyöt ja pihanhoito

Vihertyöt ja piha-alueiden hoito Uudenmaan alueella

TreMar Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa ripeät, luotettavat ja kustannustehokkaat pihatyöt Helsingissä ja ympäröivillä alueilla yritysasiakkaille. Tarjoamme täyden palvelun pihatyöt, kuten nurmikon leikkuut, lumenajot ja -poistot, roskankeräämiset, puiden ja pensaiden latvojen tasoitukset, katualueiden harjaukset yms.

Yritysasiakkaillemme tarjoamat pihatyöt sisältävät mm. seuraavaa:

 

Maisemointi

Terve ja hyvin hoidettu piha-alue antaa yrityksestäsi hyvän kuvan joka näkyy asiakastyytyväisyydessä ja myynnissä. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy:n ammattimaiset maisemointipalvelut saavat kiinteistösi kukoistamaan. Ensiluokkainen palvelumme sisältää laadukkaat installaatiot, luovat suunnitteluratkaisut sekä asiakkaalle sovitetut huolenpitosopimuksen.

 

Nurmialueet

Hyvä pihan ylläpitäminen on ensimmäinen asia minkä vierailijat huomaavat tullessaan yrityksesi toimistolle, joten on erittäin tärkeää pitää siitä erinomaista huolta. Tämä on tärkeää jo senkin vuoksi, että positiivinen ensinäkymä voi huomattavasti vaikuttaa yrityksesi myynteihin sekä asiakkaiden ja työntekijöiden viihtyvyyteen. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy hoitaa mielellään nurmialueesi, olipa kyseessä liikeyritys, koulu, kirkko tai asuinrakennus. Nurmi-eksperttimme leikkaavat nurmikon, trimmaavat vaikeatkin esineitä ympäröivät alueet, selventävät kulkureitit ja pitävät huolta kukkapenkin ympäristöstä.

 

Roskien kerääminen

Ulkotiloissa liikkuu jos jonkinlaista roskaa. Näin ollen onkin tärkeää, että liikehuoneistosi edusta ja pysäköintialueet ovat puhtaita. Tiimimme kerää ja hävittää roskapaperit ja tupakantumpit, tyhjentää roskakorit ja tuhkakupit sekä lakaisee katualueet. Asiakkaillesi jää mieleen, että yrityksesi välittää.

 

Lumityöt

Lumi ja jää on pääkaupunkiseudullakin haaste ja se voi aiheuttaa isoja ongelmia. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa ammattimaista ja ripeää palvelua varmistaakseen pysäköintialueiden, jalkakäytävien ja muiden kulkureittien auki pysymisen. Lumenpoistoon erikoistuneet tiimimme ovat käytettävissä 24/7. Pidämme silmällä säätiedotuksia ja olemme kalustomme kanssa liikkeellä jo ennen kuin lunta on maahan asti satanut.

Liukastumis- ja kaatumisonnettomuuksien vähentäminen on poikkeuksetta hyvän hiekoittamisen ja suolaamisen tulos. Kun olemme saaneet lumet luotua, hiekoitamme kulkureitit ja pysäköintialueet tarpeen mukaan. Työmatkat ja asiakkaiden ostosreissut ovat turvallisempia, kun he voivat luottaa askeleisiinsa yrityksesi ympäristössä.

 

Lumenpudotukset

Kirkkaan valkoinen lumi ja pitkät jääpuikot ovat kauniinnäköisiä, mutta raskaan lumen ja jään kasaantuminen katolle voi aiheuttaa paitsi katolle vakavia vaurioita, myös ohikulkijoille jopa kuolemaan johtavia onnettomuuksia. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy pudottaa lumet katoltasi tehokkaan hellävaraisesti ja turvallisesti.

a-lawn-mower-is-cutting-green-grass-H88U
lawn-care-contractor-prepares-area-for-s
IMG_4057_edited.jpg
_P1A5566.jpg
bottom of page