top of page
Interior of Restaurant

Ravintolasiivoukset

Ravintoloiden siivouspalvelut Helsingin ja Uudenmaan alueella

Laadulla on ravintola-alalla kriittisen tärkeä rooli ja me Tremar Kiinteistöpalvelut Oy:ssä otammekin laadun vakavasti.

 

Ammattimaiset ravintolasiivous-tiimimme ovat varustettu sekä ajantasaisella koulutuksella, että tarvittavilla siivousvälineillä jotka varmistavat yhdenmukaisen ja laadukkaan siivousjäljen.

 

Tavoitteemme on parantaa ravintolaympäristöä ja varmistaa, että jokainen asiakkaanne tietää astuvansa puhtaaseen ja hygieeniseen ravintolaan.

 

Me TreMar Kiinteistöpalvelut Oy:ssä varmistamme, että jokainen senttimetri ravintolastanne on siivottu vaativimpien standardien mukaisesti. Siivoamme ravintolanne yksilöllisten tarpeidenne mukaisesti.

 

Palveluvalikoimamme kattaa kaikki vaihtoehdot viikottaisista ongelma-alueiden siistimisestä aina koko ravintolan päivittäiseen siivoukseen. Olemme siivoustarpeissa teitä varten 24/7, jotta teille jää aikaa keskittyä ravintolaliiketoimintaanne; hyvään ruokaan, juomaan sekä palveluun.

Huolto- ja kunnostuspalvelut

Ymmärrämme hyvin, että päivittäisten asiakkaiden myötä joku paikka saattaa kulua tai hajota. Tästä syystä tarjoamme myös huolto- ja kunnostuspalveluita varmistaaksemme, että ravintolanne toiminta ei keskeydy missään vaiheessa.

Pyydä tarjous tästä!

Näyttökuva 2023-10-05 150126.png
lataus.png
tableonline-1479-the-rook-PK18b8fa43e60.png
Sekel_black.png
Burn-and-Shine_primary_logo_Green.jpg
bottom of page