top of page
skyscraper-cleaning_t20_Kv1d1E.jpg

Rakennuspalvelut

Sisä- ja ulkorakentamiset Uudenmaan alueella

Pitääkö yrityksesi tai liikehuoneistosi ulkonäköä päivittää? TreMar Kiinteistöpalvelut Oy:n ammattilaiset hoitavat asian.

 

Tarjoamme laajan valikoiman eri palveluita rakennustöiden osalta Helsingissä ja ympäröivillä alueilla, aina sisä- ja ulkomaalauksesta mainoskylttien asentamiseen sekä sadevesikourujen korjaustöistä terassi- ja aita-asennuksiin.

 

Olemme eksperttejä mm. seuraavissa töissä:

 

Betoni- ja asfalttityöt

Yrityksesi infrastruktuurin kunto viestii sitoutumisestasi laatuun. Asiakkaita saattaa häiritä betoniportaikon huono kunto, haljenneet jalkakäytävät, rikkinäiset kanttikivet tai kuoppaiset sisääntuloväylät. Toisia jopa niin paljon, että he asioivat jatkossa mieluummin muualla. Me korjaamme ja paikkaamme vaurioituneet alueet ja palautamme raikkaan, ammattimaisen ilmeen yrityksesi pihalle ja tontille.

 

Sadevesikouru, räystäs- ja karmityöt

Yrityksesi katon kunnon määrittää toimivat sadevesikourut, räystäät ja kamanat. Ne vaativat säännöllistä huoltoa ja korjausta varmistaakseen toimintansa. Pienikin tukos tai särö saattaa aiheuttaa mittavia vesivahinkoja, hometta tai lahoa toimitilasi rakenteissa. Kokeneet ammattilaisemme tutkivat järjestelmäsi ja korjaavat havaitut viat.

 

Sisä- ja ulkomaalaus

Anna toimistollesi nopea ja edullinen kasvojen kohotus tuoreella kerroksella maalia. Halusitpa sitten rohkeita ja voimakkaita tai perinteisempiä sävyjä, TreMar Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa sisä- ja ulkomaalauspalveluita, jotka parantavat yrityksesi ulkonäköä ja lähestyttävyyttä dramaattisesti.

 

Aidat

Hyvin suunniteltu ja rakennettu aita tarjoaa viimeistellyn ilmeen mille tahansa tontille, tarjoten samalla turvallisuutta. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy suunnittelee ja rakentaa sopivan aidan yrityksesi tontille puusta, metallista tai komposiitista kilpailukykyiseen hintaan.

 

Terassit ja patiot

Hyvännäköinen puinen tai komposiittinen terassi on tervetullut lisä mihin tahansa liikehuoneistotontille. Terassi on mahtava miljöö työntekijöiden tauoille, palavereihin ison asiakkaan kanssa tai vaikka vain rentoutumiseen ja ajatustyöhön. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy rakentaa ja asentaa uuden terassin, kunnostaa vanhan terassisi tai laajentaa ja syventää patiotasi. Täyden palvelun talona suunnittelemme terassin, tilaamme materiaalit ja työvälineet, rakennamme sen ja siivoamme jälkemme kun olemme valmiit.

sealing-of-asphalt-large-pits-with-very-
Varnishing the Deck
Carpenter Measuring Wood
bottom of page