top of page
IMG_20200717_133850.jpg

Kodin kunnostus- ja saneeraustyöt

Kodin kunnostus- ja saneeraustyöpalvelut Uudenmaan alueella

Alkaako kotisi näyttämään ikäiseltään? Näyttääkö ulkokuori ränsistyneeltä tai onko talosi huollon ja korjauksen tarpeessa? Anna kodillesi kasvojenkohotus ja palauta sen alkuperäinen hohto ottamalla yhteyttä ammattimaiseen tiimiimme TreMar Kiinteistöpalvelut Oy:ssä.

TreMar Kiinteistöpalvelut Oy tarjoaa täyden valikoiman kodin saneerauspalveluja Helsingissä ja ympäröivillä alueilla kotisi näyttävyyden ja toiminnan tehokkuuden parantamiseksi.

Tarjontamme kattaa mm. seuraavat kodin saneerauspalvelut:

 

Betoni- ja asfalttityöt

Olipa kyseessä mureneva betoniportaikko, halkeileva jalkakäytävä tai asfalttinen pihatie kipeän avun tarpeessa, TreMar Kiinteistöpalvelut Oy saa työn tehokkaasti tehtyä. Urakoitsijamme ovat päteviä ja kokeneita katukivetysten, asfalttitöiden ja betonitöiden osaajia.

 

Terassit ja patiot

Hyvin rakennettu terassi tai patio on oiva paikka rentoutua tai istua iltaa, ja se lisää arvoa mihin tahansa kiinteistöön. TreMar Kiinteistöpalvelut Oy rakentaa ja asentaa uuden komposiitti- tai puuterassisi, tai vaihtoehtoisesti päivittää tai laajentaa vanhan terassisi. Täyden palvelun yrityksenä teemme suunnittelutyöt, tilaamme ja kuljetamme tarvikkeet ja materiaalit, rakennamme terassin sekä siivoamme rakennusjätteet pois pihaltasi.

 

Aidat

Viehättävä, hyvin rakennettu aita ei ainoastaan tarjoa yksityisyyttä ja turvallisuutta ja pidä taaperoita sekä lemmikkejä aidan sisäpuolella, se myös lisää talosi yleistä viehätystä. Aita määrittää tontin rajasi, ja yhdessä onnistuneen pihasuunnittelun kanssa tuottaa se hyvinkin silmää miellyttävän näyn.

 

Sisä- ja ulkomaalaukset

Mikään ei saa kotia näyttämään yhtä raikkaalta ja puhtaalta kuin tuore kerros maalia. Tahrojen ja naarmujen peittämisen lisäksi uusi maalipinta voi suojata kotisi sisä- ja ulkopintoja säältä sekä normaalilta elämältä. Eri väreillä ja sävyillä on myös suuri merkitys tilan tuntuun sekä yleiseen olemukseen. Saatat haluta rauhoittaa tai lämmittää toisia huoneita, kun taas toisissa energiset tai viileät sävyt tuovat tilan parhaiten esiin.

 

Sisätilat

Kun perheesi kasvaa tai kun haluat muuten vain päivittää sisätilat vastaamaan paremmin tarpeitasi, kokeneet asentajamme hallitsevat kaikki puolet kotisi sisustus- ja rakennusprojektista. Olemme erikoistuneet monimutkaistenkin ratkaisujen toteuttamiseen asukkaiden rauhaa häiritsemättä.

 

Lattiatyöt

Kokolattiamatoista parkettiin ja kaakelista laminaattiin, TreMar Kiinteistöpalvelut Oy on oikea valinta lattia-asennuksiin ja -töihin. Hiomme parketit, tasoitamme vanhat betonilattiat sekä asennamme laminaatit. Autamme myös valitsemaan asuntoon sopivan lattiamateriaalin. Suunnittelussa otamme huomioon asukkaan odotukset, tarpeet sekä budjetin löytääksemme sopivan vaihtoehdon.

IMG_20200909_165953_441.jpeg
IMG_20200708_174738_016.jpg
wood-parquet-flooring-being-laid_t20_Ox8
bottom of page